Désirée Elsing

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Désirée Elsing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Désirée Elsing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De 1e dag kom ik daar binnen zit Fatiha daar!! Nee dacht ik met haar 1 heel jaar naar school!! Ik zat bij de Ewald ook al bij haar maar toen vond ik d'r toch stom!! Maar toch aardig tegen haar gedaan en nu zijn we nog steeds vriendinnen!! Voor de rest we

  De 1e dag kom ik daar binnen zit Fatiha daar!! Nee dacht ik met haar 1 heel jaar naar school!! Ik zat bij de Ewald ook al bij haar maar toen vond ik d'r toch stom!! Maar toch aardig tegen haar gedaan en nu zijn we nog steeds vriendinnen!! Voor de rest weet ik alleen dat we een onwijs lekker ding voor Engels hadden en de lerares Spaans de 'pik'op me had, waardoor ik die lezen spijbelde. En oh ja...we gingen naar London.

  Onderwijsinstituut van de V..., 1997

  Weet allen maar dat ik omging met Leontien en Ingrid, maar daar kregen we op de een of andere manier erge ruzie mee.

  Weet allen maar dat ik omging met Leontien en Ingrid, maar daar kregen we op de een of andere manier erge ruzie mee. Ik vond de economie leraar wel heel leuk met dat zweverige op hem heen.

  Nova college uiterlijke ver..., 1995

  Vooral groep 8 met Martin,Donny, Vivian, Claudia, Shannon, Chantal, Odalies enz.

  Vooral groep 8 met Martin,Donny, Vivian, Claudia, Shannon, Chantal, Odalies enz.. de musical voorbereiden. Oh ja en de ruzie met Hilko...lachen man!!! Mijn grote liefde toen...Dennis de Boer...

  de Bosbouwers, 1984