Ontdek PLUS

denny abbink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van denny abbink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  denny abbink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ben maar een aantal maanden op deze school geweest, maar heb er een heel leuke tijd gehad met herbert, dammy de bie, roy peters en met hans ninkeula trok ik destijds veel op.

  ik ben maar een aantal maanden op deze school geweest, maar heb er een heel leuke tijd gehad met herbert, dammy de bie, roy peters en met hans ninkeula trok ik destijds veel op. leuke tijd in herne-bay (was misschien wel in 73??). de meeste namen zijn wel bekend en ik kom nog regelmatig bekenden uit die tijd tegen. joyce vroom en renee fratacolla kan ik met ook nog goed herinneren. renee altijd gezellig druk, een leuke gekke griet. heb helaas het schooljaar niet af kunnen maken maar uiteindelijk is het toch goed gekomen met mij.

  Dalton Vatel, 1974

  Birgit, jeugdliefde, (heb je de mobylette ooit nog eens van Boy gekregen)feestjes groene huisje .

  Birgit, jeugdliefde, (heb je de mobylette ooit nog eens van Boy gekregen)feestjes groene huisje . leraar nederlands (v Geest?) die tijdens een spreekbeurt van leo henny struikelde en de natuurkundelessen van Kleinegris waren altijd leuk.

  Thomas More, 1968