Ontdek PLUS

Denise Wiers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Denise Wiers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Denise Wiers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zo maar wat losse flodders: Meester Vonk, de klas op de bovenverdieping waar je via de buitentrap in kon, het trapje naar de kelder waar we in de herfst altijd een hele berg bladeren in gooiden.

  Zo maar wat losse flodders: Meester Vonk, de klas op de bovenverdieping waar je via de buitentrap in kon, het trapje naar de kelder waar we in de herfst altijd een hele berg bladeren in gooiden. Verder het handenarbeidlokaal met de pottenbakkersoven, en meester Walet met zijn rode sikje. Lang geleden...

  De Plataan (voorheen Openba..., 1972

  Dit was de enige school waar ik scheikunde een leuk vak vond, van meneer Moelands.

  Dit was de enige school waar ik scheikunde een leuk vak vond, van meneer Moelands.

  Pax Christi College, 1980

  Conrector de Boer alias de Pinguin, de studiereis naar Parijs met Veeken van frans, de schoolkrant, mijn eerste verliefdheid op een jongen van LTS de Noordster en nog heel veel meer.

  Conrector de Boer alias de Pinguin, de studiereis naar Parijs met Veeken van frans, de schoolkrant, mijn eerste verliefdheid op een jongen van LTS de Noordster en nog heel veel meer....

  Openbare Scholengemeenschap..., 1981