Ontdek PLUS

Denise van der Tol

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Denise van der Tol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Denise van der Tol heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Marc Dubbeldam hangend aan het schoolbord kan ik me nog goed herinneren! hij is ook van die school afgegaan, ik zat net een klas lager dan Onno duimel en etienne.

  Marc Dubbeldam hangend aan het schoolbord kan ik me nog goed herinneren! hij is ook van die school afgegaan, ik zat net een klas lager dan Onno duimel en etienne. Leuke Tijd met van Loon en Loek en Rogier

  Meiegaard, 1980

  LOEK, IK BEN AL HEEL LANG OP ZOEK NAAR JE,***** ME.

  LOEK, IK BEN AL HEEL LANG OP ZOEK NAAR JE,***** ME. op zoek naar ronald brederije, Loek Peters en Rogier Hessing, bekend?? denisevandertol ad zonnetnl ik heb zelf niet op deze school gezeten, maar na de fusie met hun op de mariaschool/meijegaard toffe jaren gehad

  Joannesschool, 1980

  juffrouw Ine, Arno mn eerste vriendje en natuurlijk Marit mn beste vriendinnetje.

  juffrouw Ine, Arno mn eerste vriendje en natuurlijk Marit mn beste vriendinnetje.. hallo PATRICK, bekende naam... even naar de klassenfoto gekeken met juf Ine, dat ene blonde meisje met de langse staarten ben ik hihi

  Duiventil Kleuterschool, 1979