Debby Klant

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Debby Klant en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Debby Klant heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was vriendinnen met Nicole Struwer, verder weinig herrinneringen, heb alleen de brugklas gedaan en ben toen naar een andere school gegaan.

  Ik was vriendinnen met Nicole Struwer, verder weinig herrinneringen, heb alleen de brugklas gedaan en ben toen naar een andere school gegaan.

  Cartesius Lyceum, 1985

  Hele leuke tijd en nog hele leuke hartsvriendinnen aan over gehouden.

  Hele leuke tijd en nog hele leuke hartsvriendinnen aan over gehouden. Ik zat in de klas van Meester Rene Straatmeijer. Klasgenootjes waren, Martine de graaf, Maura langereis,(met deze 2 heb ik nog steeds goed contact) Dennis van Kollenburg, Jeroen Jansen, Rudy Detmer, Danny Jansen. zou het leuk vinden weer wat van jullie te horen ;) Leuk was het vooral in het bijgebouwdje, we zaten vaak op het dakkie.

  Narcis/ Israel Queridoschool, 1981

  Leuke school! Ik heb alleen de eerste 3 klassen op die school gezeten, daarna ben ik verhuist.

  Leuke school! Ik heb alleen de eerste 3 klassen op die school gezeten, daarna ben ik verhuist. Zat in de klas met o.a. Debby Broers, Richard v. slochteren, Astrid ney, melanie ?, petra ?, Marianne schrijver, Suzanne, Richard strikker, miranda la Hey.

  Lovelingschool, 1978