Ontdek PLUS

Debbie deJager

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Debbie deJager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Debbie deJager heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb daar een leuke tijd gehad samen met mijn vriendinnen sonja en desiree rietje en het leukste is dat mijn kinderen ook daar op school hebben gezeten en er zijn dan nu ook nog 2 leraren die er nog zijn zoals herman wiekenkamp alexander roosen.

  ik heb daar een leuke tijd gehad samen met mijn vriendinnen sonja en desiree rietje en het leukste is dat mijn kinderen ook daar op school hebben gezeten en er zijn dan nu ook nog 2 leraren die er nog zijn zoals herman wiekenkamp alexander roosen

  Meester Schabergschool, 1975

  speedy dat was onze engels leraar die man vergeet je nooit het was net jezus en dan heb je nog die jensen van handwerken bij haar mog je maar 1 draadje tegelijk halen anders ging het draad zo gauw op.

  speedy dat was onze engels leraar die man vergeet je nooit het was net jezus en dan heb je nog die jensen van handwerken bij haar mog je maar 1 draadje tegelijk halen anders ging het draad zo gauw op

  2de Christelijke huishoudsc..., 1982