Ontdek PLUS

David Tokkie

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van David Tokkie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  David Tokkie heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kleuterschool was voor mij aan de ander kant van de Hoofdweg, ik woonde in de Paramaribostraat.

  De kleuterschool was voor mij aan de ander kant van de Hoofdweg, ik woonde in de Paramaribostraat. Ik had 2 jaar les van juffouw Knol en zat o.a. in de klas met Elda Aguiar, Pauline Koopman, Richard Celius, Ewald Schuts e.a. Wat ik mij nog kan herinneren is dat er achter de school een speelplaats was met een zanbakje rechts en bomen met allemaal witte besjes, die als je ze op de grond gooide, lawaaig kapot knapten. Er was ook een hele grote kachel waar we dan met Sinterklaas onze schoen rond zetten. En een grote gymzaal waar we zakdoekje leggen deden. Met een aantal leerlingen heb ik later op de lagere, middelbare en zelfs hogere school( Jose Aguiar) gezeten. Alhoewel ik op de Sneeuwbes niet bij hem in de klas zat. Soms rijd ik nog wel een langs de school, in de buurt waar ik vroeger woonde, en kijk naar binnen en vraag mij af, wat ik allemmal gedaan, geleerd en gezien heb wat ik mij niet meer kan herinneren.

  De sneeuwbesschool, 1973

  Schoolreisje naar Renkum!!.

  Schoolreisje naar Renkum!!

  bennebroekschool, 1975

  Gouden tijd, te veel om op te noemen.

  Gouden tijd, te veel om op te noemen. 8 jaar met veel plezier op gezeten. De eerste stappen in de liefde, eerst met Nicoline Huf en later met Francesca Chieco.Voor het eerst uitgaan naar o.a. Zorba en Escape, de schoolfeesten in het Mirandabad en Flora Palace. Schoolreisjes naar Bakel en Berlijn, en na het eindexamen(2 keer voor mij) naar Centerparcs met 40 man en een keer naar Lorett de Mar. Alle mogelijke manieren proberen om er tussen uit te komen in het Dalton uur. Mol natspuiten met een brandslang tijdens de gymles, trimmen vanaf school naar en rond de bosbaan en terug, maar ook smokkelen als de grote ronde met gym gelopen moest worden. Veel herinneringen ook aan bepaalde figuren zoals Simon Atia en Remco Jonkman die door het ijs zakten, de worstelwedstrijden tussen Marco Micelli en Vinod, de gebroeders Boering(wie was nou wie), Tom Jans(s)e(n), met wie ik mijn eerste jointjes heb gerookt (thanx bud), Jesko met zijn bontgekleurde Kevers en BMW’s, Duncan die in een slip raakte met een dure Nissan 300ZX, Hay Theng die een auto wilde tacktelen en daarbij zijn been brak, Donar, Selmo, Carlos en al die anderen, te veel om op te noemen. Noemenswaardig zijn ook de sportdagen, die waren helemaal top. Marcel Ravensteijn die de muziek verzorgde, lekker honkballen tegen de andere klassen en laten zien wat je waard was, maar bovenal feesten en kijken naar de meiden. Want daar ging het toch allemaal om??

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1981