Ontdek PLUS

Daphne Witzel

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daphne Witzel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daphne Witzel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mentor was de gymleraar hoe heet ie ook al weer, met de hlee klas op hetstrafbankje omdat we onvoldoenden hadden.

  Mentor was de gymleraar hoe heet ie ook al weer, met de hlee klas op hetstrafbankje omdat we onvoldoenden hadden. Pagina's overschrijven uit het geschiedenis boek, niet dus, kopieren kon ook! Scheikunde van Kingma wat een super aardige man, en ja ik werk nog steeds in de chemie! En werkweek in zuid-limburg, fietsen naar Epen, berg op in de regen na een kanotocht in Belgie. De weg kwijt tijdens wandelen, en ook hier door grote mond op het strafbankje.....

  Chr. College 'Stad en Lande', 1984

  Als 1 van weinig meiden op een HTS, een nieuwe wereld voor een tot dan toe paardenmeisje! Naast paarden leren bier drinken, en zwarte koffie! Bij Cabo de soos verbouwd in de zomervakantie met oa Eddie en Robin, jongens wat zou ik graag weten hoe het met j

  Als 1 van weinig meiden op een HTS, een nieuwe wereld voor een tot dan toe paardenmeisje! Naast paarden leren bier drinken, en zwarte koffie! Bij Cabo de soos verbouwd in de zomervakantie met oa Eddie en Robin, jongens wat zou ik graag weten hoe het met jullie is! Intro's waren geweldig, Limara en yoghurt....... Ook de bank in de tuin, met bier na 12-en en slapen in de gymzaal! Het T-shirt van mijn 18e verjaardagsfeest in de soos koester ik!

  Christelijke HTS, 1989

  2 jaar juf Jacobs, en 2 jaar meester van Dijken!! Kamp in Leusden, met enorm onweer bezoek van de jongens in onze tent.

  2 jaar juf Jacobs, en 2 jaar meester van Dijken!! Kamp in Leusden, met enorm onweer bezoek van de jongens in onze tent. Voor straf een paar uur op het bankje in de staftent! Met Karin Weitgraven op pad met de paarden en Hanneke, ik werk nu partime op de manege in Bussum waar jij reed!

  p.c.b.o. Da Costa-Regenboog, 1978