Ontdek PLUS

Danielle van Lieshout

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danielle van Lieshout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danielle van Lieshout heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste jaar heb ik in de Holy gezeten.

  Het eerste jaar heb ik in de Holy gezeten. Het tweede jaar kwam ik in de Westwijk samen met Joyce Cornelisse. Omdat we daar in het begin niemand kenden en allebei uit de Holy kwamen gingen we altijd samen op de fiets naar school. We werden al snel beste vriendinnen, en zijn dat nu nog steeds! Soms lijkt het wel of we nog steeds dezelfde meisjes zijn als toen. Ik ging ook heel erg veel om met Judith de Graaf. Daar heb ik nu geen contact meer mee, wat ik wel jammer vind. Maar er waren natuurlijk nog wel meer mensen waar ik in de pauzes mee optrok. De 'schoolreisjes' waren ook erg leuk. Zeilkamp; het optreden van Saskia, Joyce en mij als Linda, Roos en Jessica. Bilbao, wat moet ik daar over zeggen. Je had erbij moeten zijn. En de pauzes op het schoolplein waren ook altijd erg leuk. Natuurlijk moest er ook geleerd worden, maar van de lessen weet ik niet zo veel meer.

  Vlaardingse OPenbare Schole..., 1992

  Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad op de Vogelhoek.

  Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad op de Vogelhoek. Vooral omdat de klassen zo klein waren. En ik was nogal verlegen in die tijd, dus dat scheelt dan wel. Maar dat ben ik nu niet meer hoor. Ik heb een aantal van mijn oud klasgenoten nog wel eens in de stad gezien tijdens het stappen (waaronder Ferdy en Rick), en sommigen nooit meer. Ik ben nu zelden nog in Vlaardingen, dus de kans dat ik iemand tegen kom is dan ook erg klein. Ik hoop dat alles goed met jullie gaat.

  De Vogelhoek, 1985