Danielle van der Poel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danielle van der Poel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danielle van der Poel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in klas 5.

  Ik zat in klas 5. ik heb bij een rick brackenhoff in de klas gezeten. Hij werd er vaak uitgestuurd en moest zijn naam dan opgeven. "met c,k, dubbel f" riep hij altijd. Een nick zat ook even in klas 5. Vond dat altijd een "stuk", wat ik me herinneren. Verder herinner ik me alle leraren wel... Op een gegeven moment werden er GELE strepen op het plein getrokken en daar mocht je dan niet overheen. Dit was echt een soort "berlijnse muur". Kan me ook een kim Ipskamp, Yessica uit Velp, Laurens, Reginald herinneren. Zij zaten bij mij in de klas in het 2e jaar. Eerste jaar kan ik me een Radinum(?) en een marieke herinneren.

  Jan Ligthart school, 1983

  Weinig scheikunde lessen gevold.

  Weinig scheikunde lessen gevold. As the world turns was erg 'hot' en daar paste ik dan ook regelmatig mijn lesrooster op aan. Ging om met Ynske, Lieke, Martine, Martine. Ik kom zo af en toe nog wel eens oud-leerlingen tegen. Lieke en Ynske heb ik laatst nog gesproken op feest van Ynske.

  MDGO-AG ORION, 1989

  Mijn vriendinntje was in die tijd Wendy Rusch.

  Mijn vriendinntje was in die tijd Wendy Rusch. Dat is ze overigens nog steeds. Verder herinner ik me Erwin Driessen, Tiane, Suzanne Voorsmit, Andor Buisman.

  De Hunnehoek, 1976