Daniëlle Claeys

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daniëlle Claeys en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daniëlle Claeys heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Favoriete herinneringen.

  Favoriete herinneringen...? Ik had toen nooit gedacht dat ik ze ooit zou hebben. Wat verschrikkelijk vond ik school toen zeg! Gelukkig kan ik nu toch terug kijken op een leuke periode en ik zou het best leuk vinden om nog eens herinneringen op te halen over vroeger. Ken je me, stuur dan gerust een mailtje.

  CSG Blaise Pascal, 1986

  Klas 1 met juf.

  Klas 1 met juf.... ik weet haar naam niet meer. Wat was ik nerveus zeg, kwam pas in klas 1 toen het schooljaar al begonnen was. Klas 2 met meester Kort. Wat werd hij gepest door iedereen. Ik had toen best te doen met hem! Leren tellen met het huisje en het schuurtje en de rolletjes drop. Klas 4 of 5 met meester..... Ook zijn naam weet ik al niet meer. Rood haar en een rode baard had hij en met hem gingen we op schoolreis op de fiets. Dat kan ik me nog wel herinneren, want ik heb er zelfs nog een fotoboek van. Klas 6 in de Grote Zaal met meester Van Sabben. Wat kon die man verhalen vertellen! Samen met Bouwen P. de "leiding" over de gereedschappen en het magazijn. Toneelstuk "Theaterbureau Tis Knudde". Mijn rolletjes waren iemand uit het gymclubje en Oudje, de voorzitter van de bejaardenclub. Op het schoolreisje naar Renesse was ik na 1 dag mijn stem al bijna kwijt. Playbackshow met Else G., goh, wie deden we toen ook alweer na? Boekjes vol schrijven met mijn klasgenootjes over je lievelingseten en je favoriete films. Mijn eerste vriendje was Leonard L. en in de zesde klas was ik verliefd op Edwin B. Met Odette W. later naar de Blaise Pascal. Ik vond het verschrikkelijk dat ik naar de "grote school" moest en had veel liever op de Markenburg gebleven. Goh, wat herinner je nog veel zeg, als je zo terug zit te denken aan die tijd. Ik ben benieuwd of ik hier bekenden tref en zou het leuk vinden om met oude klasgenootjes nog meer herinneringen op te halen en te horen wat er zo van iedereen geworden is. Als je me kent, mail me gerust! Groetjes, Daniëlle

  Markenburg, 1979

  ?