Daan Alers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daan Alers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daan Alers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op deze school van aug 1966 tot juni 1970.

  Ik zat op deze school van aug 1966 tot juni 1970. Leraren die ik me nog herinner: Leo Pet (wiskunde), Van Rosmalen(mentor), Mevr Lagaai(engels?), Chris van der Neut ( Nederlands) Hr Koeman (directeur). Toendertijd heette de school IVO-Mavo LH Fontein.Schooltype was gebaseerd op uitgangspunten van individueel onderwijs a la Montessori. Veel ruimte voor eigenwerkzaamheid in de zogenaamde nissen. IVO A en B niveau. Was wel een prettige school met relatief weinig werkdruk. Ben daarna naar HBS A (Nieuwe Lyceum Hilversum) gegaan. Overgang naar HBS was lastig. Namen van leerlingen: Ronald van Dalum, Marion Broekhuizen, ene Jensen, woonde net als ik in Hilversum en de eerste schooldagen fietste ik met hem mee.

  Fontein Mavo, 1966

  Zat eerst op HBS A daarna op het VWO, Economie pakket, Schondorff Economie en ook Ecomonie II, hoe heette die leraar toch ook weer.

  Zat eerst op HBS A daarna op het VWO, Economie pakket, Schondorff Economie en ook Ecomonie II, hoe heette die leraar toch ook weer. 1974 via een herexamen voor geschiedenis ( Hr van Dijk) eindelijk geslaagd.

  Het Nieuwe Lyceum, 1970