Ontdek PLUS

Corwin Winkelman

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corwin Winkelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corwin Winkelman heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg praktisch ingestelde opleiding.

  Erg praktisch ingestelde opleiding. Wat ik hier heb geleerd, kan ik nog dagelijks toepassen: eigen veters strikken, binnen de toiletbril plassen, kont afvegen. Helaas heb ik het examen niet gehaald en heb ik dus ook geen diploma van deze opleiding.

  Blokkendoos - kleuterschool, 1971

  Tja, de MAVO: de vergaarbak van het voortgezet onderwijs.

  Tja, de MAVO: de vergaarbak van het voortgezet onderwijs. Toch was de Godfried Richter niet de slechtste school waar ik het onderwijs heb genoten. Leraren waren (achteraf) betrokken en enthousiast.

  Godfried Richter Mavo (nu P..., 1979

  Een deel van mijn lagere school-periode heb ik in het ziekenhuis doorgebracht vanwege kanker.

  Een deel van mijn lagere school-periode heb ik in het ziekenhuis doorgebracht vanwege kanker. Ik kan mij herinneren dat de hele klas is langs geweest. Verder: schoolreis naar het Dolfinarium. Ik liep op krukken en ben praktisch de hele dag door meester Dan Putter op zijn rug meegesjouwd. Af en toe zie ik Dan en zijn vrouw Marina. Hij is het gesjouw niet vergeten... Afgelopen zomer hebben we voor de 2e keer reunie van de zesde klas gehad. Was weer erg gezellig.

  Ichtus, 1973