Ontdek PLUS

Corrie kaslander

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corrie kaslander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corrie kaslander heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw van Messel kwam me toen ik 6 jaar was en heel lang ziek me gratis les geven na schooltijd, waardoor ik toch overging naar de volgende klas.

  Juffrouw van Messel kwam me toen ik 6 jaar was en heel lang ziek me gratis les geven na schooltijd, waardoor ik toch overging naar de volgende klas. Meester van Ommeren waar ik bij in de hoek moest staan omdat ik teveel kletste. Meester van Doorn, een fijne leraar, die me later gitaarles gaf en meester van Breemen die ons "meisjes uit de 6e klas"geen straf gaf toen we spijbelenden om in de kerk de trouw van Dien van Dam bij te wonen. De jongens kwaad, omdat zij gewoon les gehad hadden.

  Buten De Poorte, 1957

  Leuk waren de schoolfeestjes.

  Leuk waren de schoolfeestjes. De les bij Schuring begon altijd met eerst kauwgom onder de tafel plakken, dat melden als hij binnen kwam en dan moest je met zijn allen naar de wc om je handen te wassen. Keuker was soms wat driftig, zo zelfs dat hij op een keer een glazen asbak naar iemand smeet, gelukkig mis.Juffrouw de Graaf ( duits) kon nooit orde houden en werd nogal gepest, waar ik later wel spijt van had.Ook de open schoenen met de witte sokken met 1 grote rode teen waren bekend bij v.d. Brandeler.

  Rijks Hogere Burgerschool, 1964