Ontdek PLUS

corine Roos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van corine Roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  corine Roos heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sommige herinneringen waren fantastisch anderen ben ik vergeten.

  Sommige herinneringen waren fantastisch anderen ben ik vergeten. Leraar Bonke en Bouchar ken ik nog. Bouchar (duits) bleek te kunnen liplezen toen ik het klootzak (oid) noemde! Toen ik de naam van Ankie van Holst zal, borrelden nog meer herinneringen naar boven. Leerde zij mij niet de eerste danspasjes op een klassefeest? Een heerlijk moment. Voeg je nog info toe, Ankie?

  Anne de Vries School, 1973

  Mijn vroegste herinnering is meer verteld dan dat ik dit nog zelf weet: ik reed als kleuter door de school heen naar de Rijkestraat, waar mijn tante woonde.

  Mijn vroegste herinnering is meer verteld dan dat ik dit nog zelf weet: ik reed als kleuter door de school heen naar de Rijkestraat, waar mijn tante woonde. In de hoogste (6e) klas waren we de oudsten van de school, een soort machtsgevoel overviel je, wat op de middelbare school weer in duigen viel. Namen die ik nog weet (weet geen bijnamen): Ellen van Dalen, Inge Toussant, tweeling Kooy, Andre de Zeeuw, m'n beste vriend. Ons hoofd wat in die tijd meneer Wirtsch. In onze ogen degelijk en streng, wat later zorgzaam bleek.

  Eben Haezer, 1965