Ontdek PLUS

cora groffen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cora groffen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cora groffen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd,in de af te breken kerk spelen, juf Vissenberg,juf Brunsman, de Reuver (altijd met de natuur bezig zijn), Verschoor en Dingjan.

  leuke tijd,in de af te breken kerk spelen, juf Vissenberg,juf Brunsman, de Reuver (altijd met de natuur bezig zijn), Verschoor en Dingjan. s'winters ijsvrij en met z'n allen schaatsen op de singel en schotsenlopen.De school die afbrandde heeft inderdaad een diepe indruk gemaakt.Gezellige klas met Marit Keijzer, Lilian Husson(ik heb net gezien dat je je ook hebt geregistreerd;kun je mij mailen? beertgrof****zonnet(punt)nl,ik was al eens op zoek geweest naar je maar niet te vinden in BoZ),Lidia,Jos(je) Verschoor,Bianca,Jolien vd LippenenThea de Groen(kom ik beiden regelmatig tegen),Yvonne Kuypers,Lucie Berg,Jose v Woensel,Connie Hulspas,Trins vd Linden, Jan Vink,Ron Oosterhold,Fred Rammeloo,Robby vd Valk,Ton Coevoets,Jelle,Rene Tanis,Jeroen Martens,Jos van Geel,Rinus Huismans,Bob(by),John Nientied,Ton vd Velden,en nu vergeet ik er een aantal???Ik vind het leuk om eens wat van jullie te horen,misschien eens een reunie houden??

  Don Bosco lagere school, 1966

  Begonnen op het MBO-microbiologie bij van der Kruk.

  Begonnen op het MBO-microbiologie bij van der Kruk. Snel prakticum klaar en dan pipetten stoppen.Veel lol gehad! Daarna HBO-biochemie; leuke tijd!

  Van Leeuwenhoek Instituut, 1978