Ontdek PLUS

cor vantoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cor vantoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cor vantoorn heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  school A, nu opus 5, dierbare herinneringen daar, nu speel ik er regelmatig met theatergroep elckerlyc, favoriete onderwijzers, juffr.

  school A, nu opus 5, dierbare herinneringen daar, nu speel ik er regelmatig met theatergroep elckerlyc, favoriete onderwijzers, juffr. de beer, verwey en meester speek dat was mijn favoriet.

  school A, 1957

  leuke tijd gehad op deze school, samen met henk van zoelen, theo willemsen, johan van doorn, john pels.

  leuke tijd gehad op deze school, samen met henk van zoelen, theo willemsen, johan van doorn, john pels. ditske van veldhoven(pit) en nog vele anderen, favoriete docenten? Klop,en nog een paar die ik niet zo kan herinneren. Na de mulo naar de pa geens ucces, daarna leger en gezondheidszorg in, tenslotte is het goed met mij gekomen, nu werkzaam als directeur ouderenzorg.

  De Lingeborgh Geldermalsen, 1964

  in deze periode veel plezier gehad met als leerlingen lucien busser,jan.

  in deze periode veel plezier gehad met als leerlingen lucien busser,jan...., en als favoriete docent duits, docent frans (mon. Bello) graag eens contact met oud leerlingen

  Jan van Nassau PA en Havo top, 1968