Ontdek PLUS

Constance deKoning

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Constance deKoning en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Constance deKoning heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet de snelste student, maar gezellig was het wél! Heel wat afgefeest.

  Niet de snelste student, maar gezellig was het wél! Heel wat afgefeest...1ste jaar vreselijk massaal, 50% viel af dus vriendschappen duurden niet zo lang. Erna werd het leuker. Annemarie Wöltgens, Ingrid de Raat, Frank Smeele kwamen in beeld. Qua onderwijs staan me vooral Hendrik Kaptein (érg leuk), Stutterheim en Honnebier voor de geest.

  UvA - Faculteit der Rechtsg..., 1986

  Tja, dit was in de sfeer van "Het Dorp" van Wim Sonneveld.

  Tja, dit was in de sfeer van "Het Dorp" van Wim Sonneveld. Omdat wij van 'buiten'kwamen gaf dat wel eens aanpassingsproblemen. Caroline Splinter was mijn beste vriendin en ook met Saskia Bart ging ik om. Maikel Herve was mijn stille liefde...met hem maakte ik het aquarium schoon. Voor juffr. Terra kneep ik 'm wel en meester Bekema brulde me altijd toe:"Handen uit je zakken!!"

  A Bekemaschool, 1972

  Wat een geweldige tijd aan de Vinkeleskade! Een schreeuwende Heike, een stampende rector, een strenge doch rechtvaardige meneer van der Waal.

  Wat een geweldige tijd aan de Vinkeleskade! Een schreeuwende Heike, een stampende rector, een strenge doch rechtvaardige meneer van der Waal...en dan de natuurlijk de scheiding der subgroepen: punkers, kakkers (ja, ik óók), alternativo's en hard rockers. Deze tijd was zeer vormend en gelukkig ook gewoon heel erg leuk! Er werd echt goed les gegeven en met name op taalgebied pluk ik daar nog vrijwel dagelijks de vruchten van.

  Fons Vitae, 1980