Ontdek PLUS

Conny Roeland - van Eijsden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Conny Roeland - van Eijsden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Conny Roeland - van Eijsden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad op deze school.

  Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad op deze school. Mijn vriendinnetje, Hellen de Graaff, is nu nog steeds mijn vriendin. We halen nog wel eens herinneringen op aan deze tijd. Ik vond het vreselijk om bij men. Ponsen in de klas te zijn, met al die losvliegende vogeltjes.

  Boermanschool, 1970