Ontdek PLUS

Cobi Lieftink

Kent 23 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cobi Lieftink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cobi Lieftink heeft 3 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zwaarste herinnering: Toen we een keer na de tunnelweg het fietspad overrenden hadden we niet gewacht op toestemming.

  Zwaarste herinnering: Toen we een keer na de tunnelweg het fietspad overrenden hadden we niet gewacht op toestemming. De volgende dag moesten wij als tweedejaars kleuters voor de kleintjes(de eerste jaars kleuters)in de groep gaan staan en kijken hoe gehoorzaam zij waren! Ik heb mij nooit meer zo vernederd gevoeld als die ene keer.

  Kleuterschool 't Geusje, 1970

  Atheneum A2a was een geweldige klas.

  Atheneum A2a was een geweldige klas. Helaas moest ik daarna naar de HAVO , ja zo fijn was die klas. Nog veel erger was het toen mijn ouders gingen verhuizen en ik elders mijn HAVO 5 examen moest afmaken. Gelukkig is alles uiteindelijk toch nog goed gekomen.

  Fivelcollege PC SGM, 1978

  Stuk van mijn tand kwijt, op het schoolplein met kauwgompje.

  Stuk van mijn tand kwijt, op het schoolplein met kauwgompje. Ik dook om Monique Buisman te tikken en toen viel ik op mijn tand. Je kunt het eindelijk niet meer zien, het blijft een leuk verhaal ook voor mijn kinderen en die van Monique. We maken er nu nog ruzie om of ik haar toen getikt heb of niet. Juf Brugsma blijft de liefste juf!

  De Windroos, 1972