Ontdek PLUS

Claudia van Rijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Claudia van Rijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Claudia van Rijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook aan deze school heb ik vrij weinig herinneringen, behalve die aan Janine de Hoop Scheffer.

  Ook aan deze school heb ik vrij weinig herinneringen, behalve die aan Janine de Hoop Scheffer. Zij was heel erg behulpzaam en lief in deze "zwarte" periode in mijn leven. Nog bedankt daarvoor!

  Schoevers opleidingen, 1992

  Ik heb maar één jaar op deze school gezeten en heb daar de MEAO gevolgd (richting secretarieel).

  Ik heb maar één jaar op deze school gezeten en heb daar de MEAO gevolgd (richting secretarieel). Ik heb vrij weinig herinneringen aan deze school, alleen Michael van Eenennaam, mevrouw Boere (gaf Spaans en was mijn mentrix) en die maffe maatschappijleraar, waarvan ik zijn naam kwijt ben vrees ik.

  Midland, 1991

  Uiteraard, net als de anderen zag ik, de musical, waarin Maureen Bauw de hoofdrol had en Annemarie, Talitha, Femke en ik zeemeerminnen speelden.

  Uiteraard, net als de anderen zag ik, de musical, waarin Maureen Bauw de hoofdrol had en Annemarie, Talitha, Femke en ik zeemeerminnen speelden. Ik kan me nog herinneren dat de moeder van Annemarie de pakjes maakte voor iedereen, heel kundig! Mijn "crush" voor meester Luschen (wat was ik verdrietig en boos dat hij ging trouwen zeg!) en de tranen bij ons afscheid. We waren echt een hechte klas! Met Talitha heb ik momenteel weer contact, echt leuk! Nu ben ik zelf zwanger van mijn eerste en ik zou hem/haar altijd naar het Kruisrak sturen (als ik nog in Bunschoten zou wonen).

  Kruisrak, 1977