Ontdek PLUS

Cindy van den Broek

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cindy van den Broek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cindy van den Broek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Even kletsen met Helmich!!! Ijsjes halen bij de shell (wel eerst even over het hek klimmen) Softballen, speerwerpen, op survival in de Ardennen terwijl het sneeuwt, vriest en dan proberen in slaap te vallen onder een stukje landbouwplastic :-( Samen met

  Even kletsen met Helmich!!! Ijsjes halen bij de shell (wel eerst even over het hek klimmen) Softballen, speerwerpen, op survival in de Ardennen terwijl het sneeuwt, vriest en dan proberen in slaap te vallen onder een stukje landbouwplastic :-( Samen met Svintha (WAAR BEN JE???) in de mentorklas bij Veels. Lachen!!!

  Eemlandcollege Zuid, 1985

  Handarbeid in de middenruimte, elke vrijdag weeksluiting, het "pieremechochelfestijn" (ik was toen al van school af, maar mijn broertje mocht meevaren) Op kamp in de zesde klas.

  Handarbeid in de middenruimte, elke vrijdag weeksluiting, het "pieremechochelfestijn" (ik was toen al van school af, maar mijn broertje mocht meevaren) Op kamp in de zesde klas... Het schoolproject over vroeger. Het was een goede tijd. Leuke reunie vorig jaar!

  de Heerd, 1978