Ontdek PLUS

Cill (Priscilla) Barkey

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cill (Priscilla) Barkey en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cill (Priscilla) Barkey heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst nog gelegen aan de Pachtersdreef;later verhuisd 'over het bruggetje'.

  Eerst nog gelegen aan de Pachtersdreef;later verhuisd 'over het bruggetje'. Mevr,Hoppenbrouwer...lief mens was dat! In het nieuwe gebouw ben ik nog eens met met mijn knie dwars door de voordeurruit gegaan...Tsja,ik kreeg de deur niet open hahaha. Heb daar overigens nu nog een litteken van.

  Hummelhof, 1971

  Toch na Dalton maar mijn oudere broers gevolgd in de Stevin-traditie!(ben jij niet het zusje van ??? Pffffff) Na jaartje 'Melis' naar de Zuidlarenstraat.

  Toch na Dalton maar mijn oudere broers gevolgd in de Stevin-traditie!(ben jij niet het zusje van ??? Pffffff) Na jaartje 'Melis' naar de Zuidlarenstraat.Ondertussen gefuseerd met Cornelis Plantingmavo...Namen leraren uit die tijd:Claproth(Duits)de lieverd met zijn vele verhalen.Frans Bakker(Frans)die in een zwarte Alfa reed en met 'Clappie' ging squashen op Ockenburgh.Cees Kock(wiskunde) aardige vent die zo belachelijk gepest werd ,omdat hij uit Amsterdam kwam.Touw,die lekkere blonde leraar Engels.(ging hij niet met de tijdelijke gymlerares?)Ludo Deckers;buurman en leraar wiskunde die nog steeds in een jazzbandje speelt.Quadt(Scheikunde)Van Meteren met haar Heidivlechtjes of Beehive(Wiskunde),die later een creche in het Westland is gestart die overigens nog steeds bestaat(Trumpy) Marco van Rossum(Duits) met die mooie donkere kop met krulhaar,waar ik stiekum toch wel een warm gevoel van kreeg...Leuke vent!Hij moest eens weten hahaha...in de pauze kroket of slaatje halen bij familie v. Mierlo;die de kantine runden(pfff wat hadden die een lelijke zoon he?!) en later Coen Dille. Heel veel herinneringen!Zie nog regelmatig ex-klas/schoolgenoten die ik herken en spreek ze ook prompt aan;soms tot verbazing of schrik.Vind het altijd leuk om iets te horen of te zien van mensen van vroeger!Schroom dus niet een email te sturen!!!

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1981

  Verhuisd in 1976 naar Kraayenstein en bij Juf Kater in de 3e klas terechtgekomen.

  Verhuisd in 1976 naar Kraayenstein en bij Juf Kater in de 3e klas terechtgekomen.Na dat jaar was de dependance in Kraayenstein klaar en konden we daar terecht.Daar les van Anke Zandbergen-van Beveren die naar Surrey Engeland ging verhuizen met haar man!Evert Aardema (neefje van het schoolhoofd van mijn vorige basisschool) en Frank Boskamp,die later met mijn buurmeisje trouwde,nadat ze als begeleidster mee was geweest op on schoolkamp van klas 6!!! Emailtjes van ex klas/schoolgenoten zijn altijd welkom op: Priscilla at Barkey punt o r g

  Julianaschool, 1976