Ontdek PLUS

Christine Stok

Kent 4 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christine Stok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christine Stok heeft 11 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me van het eerste jaar juffrouw Vos nog goed herinneren, de latere jaren Meester de Kam en natuurlijk meester van Steensel !! Meester Loch met die enorme bos haar en blokfluitles van Meester Moes.

  Kan me van het eerste jaar juffrouw Vos nog goed herinneren, de latere jaren Meester de Kam en natuurlijk meester van Steensel !! Meester Loch met die enorme bos haar en blokfluitles van Meester Moes. Een van mijn grappigste herinneringen is wel dat een van onze klasgenootjes, Menno, een vriendje uit Zweden te logeren had. Ik vergeet nooit meer dat alle meisjes spontaan verliefd waren....

  Da Costaschool, 1978

  Lenkeek voor NL En hoe heette die van aardrijkskunde ook al weer met die bril?? Dan had je nog handwerkjuf Spoelstra, Miedema.

  Lenkeek voor NL En hoe heette die van aardrijkskunde ook al weer met die bril?? Dan had je nog handwerkjuf Spoelstra, Miedema...hmm..ik hoop dat er mensen zijn die het zich nog wel herinneren! Ik ben zeer geinteresseerd.

  Chr. MAVO P.J.Plaisier, 1985

  Alleen het laatste jaar dat ik hier zat was het de Wingerd, daarvoor de Da Costa school.

  Alleen het laatste jaar dat ik hier zat was het de Wingerd, daarvoor de Da Costa school.

  De Wingerd, 1978