Christina Hubers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christina Hubers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christina Hubers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geen idee hoe het was op deze school, was dan ook pas 3 jaar toen ik hierop zat en 4 jaar toen we gingen verhuizen naar Hoorn.

  Geen idee hoe het was op deze school, was dan ook pas 3 jaar toen ik hierop zat en 4 jaar toen we gingen verhuizen naar Hoorn. Heb dus te kort op deze school gezeten om er iets van te herinneren

  Narcis/ Israel Queridoschool, 1982

  Vreselijk rommelige school.

  Vreselijk rommelige school. Als je iets aan een van de leraren vroeg konden ze je nooit gelijk antwoord geven omdat ze zelf ook niet echt wisten wat er nou eigenlijk van ze verwacht werd. Ben wel blij dat ik deze opleiding gedaan heb want werk nu nog steeds bij mijn stagebedrijf.

  Horizon College, 1996

  Geweldige gezellige tijd gehad.

  Geweldige gezellige tijd gehad. De opleiding was iets minder maar De kooi (studentencafe in de kelder) was geweldig. De twee SI-weken die ik heb meegemaakt zijn ook een topper in mijn studententijd. Ook het mentorweekend in Someren zal ik niet snel vergeten. Op school en vaak ook na school waren we bijna altijd met ze zessen: Saskia Strating, Lotte van Lanen, Caroline groen in het Woud, Josine Kopp en Marcia Plaggenburg. Altijd lachen met de meiden. Nu nog trouwens, spreken nog geregeld met ze zessen af.

  Hogeschool INHOLLAND, 1999