Christina Aarts

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christina Aarts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christina Aarts heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fijne tijd, veel vriendinnen,veel buiten spelen.

  Fijne tijd, veel vriendinnen,veel buiten spelen.Er waren nogal wat nonnen op school, Zr. Josephine geloof ik, die handwerken gaf en zr. Wilhelmina. Juffr.v. hoof-Juffr.Brands-Juffr. Overing-Mevr.Schmits. Verder komen er zo geen namen meer bij me op. Verder vriendin Sonja, Rita, Louise, Gerry. In die periode ook veel nare dingen gebeurd, waardoor de laatste jaren op school wat snel voorbij zijn gegaan in mijn beleving. soms vervelend ,bijvoorbeeld die "heerlijke w.c." buiten op de speelplaats. In de zesde klas MOCHTEN we al die sloffen zakken uitwassen

  Sint Barbaraschool (meisjes..., 1960

  in de 2e blijven zitten, toen werd het Mavo, zaten we ineens met jongens in de klas, stukken gezelliger! Vooral veel roken, buiten het schoolplein, naar de friettent of bakker.

  in de 2e blijven zitten, toen werd het Mavo, zaten we ineens met jongens in de klas, stukken gezelliger! Vooral veel roken, buiten het schoolplein, naar de friettent of bakker. Het laatste jaar veel gewandeld richting de Grafische school aan de Karel de Grotelaan om vrienden te ontmoeten. Rijden met onze brommers, natuurlijk een Puch. En dan het Examen, geslaagd! Een heerlijke tijd om op terug te kijken.

  Margaretha Sinclair Mavo, 1967