Ontdek PLUS

Chris Rklomp

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chris Rklomp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chris Rklomp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een typische voorbeeld van de verkeerde man op de verkeerde plaats.

  Een typische voorbeeld van de verkeerde man op de verkeerde plaats. Hoe heb ik in hemelsnaam zo stom kunnen zijn om naar de MEAO te gaan? Drie verloren jaren! wel hoop lol gehad al zal ik voor de leraren een ware ramp zijn geweest! Puberaal in het kwadraat naar alle waarschijnlijkheid. Goede herinneringen? Tamar Boor (god, wat was ik verliefd.....)

  Verrijn Stuart MEAO, 1986

  Oef.

  Oef....lastig. 'Voelde' me wat ouder dan de rest. Wat cynischer en negatiever. kon slecht tegen het schoolse karakter van de school. Knip- en plakopleiding waar de echte journalisten vaak lage cijfers haalden en de strebers met de tienen naar huis gingen (en nu bij huis-aan-huis bladen werken.....)Reis naar Moskou was wel indrukwekkend. leraar geschiedenis Koopman was goed. Voor de rest: stage lopen, diploma halen, wegwezen en nooit meer terug komen!

  Christelijke Hogeschool Win..., 1995

  tsja, lange tijd geleden.

  tsja, lange tijd geleden. Wel aardige school. Schoolvoetbal, papier wegstouwen in container voor de school, klaarover(mocht je eerder uit de les weg....), vrij zorgeloze tijd. Meester Scholtens en Vermeulen...(met zijn gitaar en immer bruine hoofd) directeur Mees (kwam ik laatst nog tegen en hij herkende me nog, weet niet of dat nou positief was of negatief!

  Henriette Roland Holstschool, 1976