Ontdek PLUS

Chris Groothoff

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chris Groothoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chris Groothoff heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Saai Om de tijd te doden hadden we (Rene Sibbel en ik) een drive in show waarmee we op andere scholen vrouwen probeerden te ontmoeten.

  Saai Om de tijd te doden hadden we (Rene Sibbel en ik) een drive in show waarmee we op andere scholen vrouwen probeerden te ontmoeten. Veel, en mooie. En dat lukte. Daarom waren we op school altijd te moe om lessen te volgen. De docenten waren vellal ook niet te volgen (vago's)

  HTS-A, 1975

  Namen die ik mij herinner: Jan van Biemen, Dick Voogd, Leendert Verhoeven, Hanneke Borlefs, Jan Murk Schoen, Bram Doedijns, Dhr.

  Namen die ik mij herinner: Jan van Biemen, Dick Voogd, Leendert Verhoeven, Hanneke Borlefs, Jan Murk Schoen, Bram Doedijns, Dhr. Grr. Blok, Henriette van Reek.

  Nutsbasisschool Voorschoten, 1963

  Beste herinnering: Culturele Dagen, Eerste belangrijke vrouw (buiten mijn moeder): Eveline Rijsdijk.

  Beste herinnering: Culturele Dagen, Eerste belangrijke vrouw (buiten mijn moeder): Eveline Rijsdijk. Waar is zij?. Mail naar chrispuntgroothoff(aap)definitelypuntmywebpuntnl

  Rijnlands lyceum, 1970