Ontdek PLUS

Chantal Molen

Kent 2 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantal Molen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chantal Molen heeft 4 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Samen met Brigitte de 'eerste' steen van de nieuwe kleuterschool bij de lagere school gelegd.

  Samen met Brigitte de 'eerste' steen van de nieuwe kleuterschool bij de lagere school gelegd. Daarvoor was de kleuterschool bij de Katholieke Kerk.

  De Komme, 1975

  Mijn laatste jaar in Nederland op school (Receptioniste-Informatrice opleiding van 1 jaar) voordat ik naar High School in Canada ging (en daar bleef hangen).

  Mijn laatste jaar in Nederland op school (Receptioniste-Informatrice opleiding van 1 jaar) voordat ik naar High School in Canada ging (en daar bleef hangen). Voelde me een beetje vreemde eend in de bijt. Maar toch een leuke tijd gehad: op kamers in de L. v. Veghelstraat. Voor 't eerst 'zelfstandig'.

  Instituut Schoevers, 1988

  School was toen nog leuk, ik ging graag.

  School was toen nog leuk, ik ging graag. Bijna allemaal leuke 'juffrouwen' en 'meesters'; alleen van meester De Puy was ik niet zo gecharmeerd. Van juffrouw Goossens het meest geleerd. Ik kan de me verhuizing van de 'oude' kleuterschool naar de nieuwe nog herinneren. Nog een steen gelegd bij de bouw van de nieuwe kleuterschool. Klasgenoten waren o.a. Brigitte, Inès, Charlot, Monique, Inge, Mireille, Suzanne, Anoeska, Peter, William, Mario, Paul, Luc, Danny, Lucien. Op schoolkamp in de 6e klas. Oh, wat waren we 'groot'! De reünie van 1994 was erg leuk.

  De Komme, 1977