Ontdek PLUS

Chantal Haak

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chantal Haak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chantal Haak heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Havo 4 gedaan op de Jan van Nassau.

  Havo 4 gedaan op de Jan van Nassau. Daarna moest heel de klas over naar de Rehoboth omdat de Jan van Nassau de havo-top ging afstoten. Ik weet nog dat ik een vreselijke hekel had aan de aardrijkskunde leraar. Zo erg dat ik niet eens meer weet hoe hij heet!

  Christelijke Pedagogische A..., 1983

  Ik heb hier de Havo gedaan en erg veel lol gehad.

  Ik heb hier de Havo gedaan en erg veel lol gehad. Vooral met mijn vriendin, Brigitte Kolk, de boel soms aardig op stelten gezet. Degene die ik mij herinner zijn Hans Tukker, Bert, Fredje, iemand die wij altijd "pizza" noemden omdat hij een italiaans uiterlijk had, Andre, Edwin Snoek,Toontje(woonde in Groenekan), Peter de Waal, Liesbeth, Silvia, Robbemond. Veel gekeet, met name bij Nederlands. In die periode was Eggink directeur en bestierde de school als een strafkamp. Hij had ook een heel typisch snorretje...... Ik weet ook nog dat Toontje eens door meneer Smit van aardrijkskunde voor zijn hoofd is geslagen, niemand durfde daar wat van te zeggen helaas! Verder zeilkamp in Sneek....weet ik niet meer zoveel van maar dat komt omdat er bier verkrijgbaar was!Bijpraten?chantal haak apedingetje warme post punt c o m(sorry, moet een beetje creatief zijn, maar zo zal het toch wel lukken?).

  Jan van Nassau PA en Havo top, 1982

  De leerkrachten van deze school die ik mij nog herinner zijn juffrouw de Graaf(kleuterklas), juffrouw Mes, Juf Drooglever, meester Lingsma en meester Hompes.

  De leerkrachten van deze school die ik mij nog herinner zijn juffrouw de Graaf(kleuterklas), juffrouw Mes, Juf Drooglever, meester Lingsma en meester Hompes. Bij mij in de klas zaten o.a. Stephan Westbroek (nog steeds contact mee), Hennie Lettinck, Ronald, Ilona Jorritsma, Ruth, Geertje de Bruin en Martin. Sommige achternamen ben ik kwijt. Vooral van juf Drooglever nog wel eens slapeloze nachten!

  De Bouwsteen, 1970