Ontdek PLUS

Cees van de Wouw

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees van de Wouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees van de Wouw heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meer dan mijn halve leven ben ik verbonden aan 't Ruiven.

  Meer dan mijn halve leven ben ik verbonden aan 't Ruiven. Ik startte er op 1 aug. 1977 als docent aardrijkskunde. In de loop van dat schooljaar werd ik ook schooldecaan en heb dat tot de zomer van 2011 gedaan. Naast aardrijkskunde gaf ik Nederlands, maatschappijleer en sinds 1993 (invoering van de basisvorming) ook techniek. Vanaf 2000 ben ik me meer gaan toeleggen op facilitaire werkzaamheden (dependance, noodlokalen, realisatie van de nieuwe vleugel). Sinds 2002 is de school een 2College-locatie en in 2005 werd ik lid van de schoolleiding, belast met de interne organisatie, financiën, huisvesting en de aansturing van het onderwijsondersteunend personeel. Op 22 juni 2012 neem ik officieel afscheid en ga ik volledig met FPU.

  't Ruiven, 1977