Ontdek PLUS

Cees Jansen

Kent 2 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Jansen heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke periode de LTS.

  Leuke periode de LTS. Ik herrinner me Heerema (Engels) nog goed. Een klein driftig mannetje. Als je je pukkel (tas) niet onder je tafeltje maar in het gangpad had staan, nam hij een aanloop en trapte hij hem tot achter in de klas. De godsdienstlessen met kapelaan, later pastoor de Bruin was altijd een leuk tijdverdrijf

  Lagere Technische School, 1965

  Leuke school.

  Leuke school. Ik had al een jaartje in het bedrijfsleven gewerkt. Daardoor was ik wel een beetje een buitenbeentje. Helaas heb ik geen klassefoto. Ik zou het leuk vinden als iemand die nog kan toevoegen.

  Gooise Middelbare Technisch..., 1971

  De grote oliekachels achter in de klas en de grote bomen op het schoolplein.

  De grote oliekachels achter in de klas en de grote bomen op het schoolplein. Leerkrachten: klas 1-2. Mevr. Nieuwendijk (Lieverdje), 3. Hr. J. Van Dorresteyn (Brrr.), 4-5 Nico Brinker en klas 6 de hoofdonderwijzer Hr. van Luyn. Tussen de middag spelen in de poternes aan het eind van de Turfpoortstraat. En iedere dag lopen van de Keverdijk (we woonden op de Evert de Bruijnstraat) naar de vesting en weer terug.

  Sint Josef School, 1959