Ontdek PLUS

Cees Brouwers

Kent 7 personen

Getrouwd , 5 kinderen
Woont in Heemstede

  Bekijk het volledige profiel van Cees Brouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Brouwers heeft 6 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dhr Vriens, Dhr Houtepen, Juffrouw Donkers, broeder Cosca (nog net wel katechismus), broeder Raymundus (aardige man), ik ging zelfs in de vakantie naar school om het voorraadhok op te ruimen en ging soms stiekem op het oude orgel spelen wat op zolder ston

  Dhr Vriens, Dhr Houtepen, Juffrouw Donkers, broeder Cosca (nog net wel katechismus), broeder Raymundus (aardige man), ik ging zelfs in de vakantie naar school om het voorraadhok op te ruimen en ging soms stiekem op het oude orgel spelen wat op zolder stond.

  O.L.V. van Fatima / Fatimas..., 1960

  Ben begonnen op de HBS-B maar moest in de vierde overstappen naar de HAVO, leuke tijd gehad, zeker toen de eerste meisjes op school verschenen, zoals Loes en haar vriendinnen.

  Ben begonnen op de HBS-B maar moest in de vierde overstappen naar de HAVO, leuke tijd gehad, zeker toen de eerste meisjes op school verschenen, zoals Loes en haar vriendinnen. Heb nog contact met Henri Sanders, via Henri heb ik mijn echtgenote (Joke) leren kennen in Rotterdam, Op de reunie (eind vorige eeuw) met name Pieter Claessens en Henk Bellemakers weergezien, was erg leuk. Werk nu in Amsterdam als controller bij een scheepvaartonderneming (BigLift v/h Mammoet), ben benieuwd naar andere Norbertusgangers uit die periode!

  Norbertuscollege, 1966