Ontdek PLUS

Casper Vegt

Kent 20 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Casper Vegt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Casper Vegt heeft 18 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Directeuren: Smilde en Hobbelt, Adj.

  Directeuren: Smilde en Hobbelt, Adj. directeur Broersma (Wiskunde), Schepel en Smid (Natuurkunde), van Dijk (Scheikunde), Lotgering en Abrahamse-v.d. Zee (LIENTJE!!!)(Aardrijkskunde), Visser (Duits), van Eerden, streng maar rechtvaardig (Nederlands), Jongsma en Schierbeek (Engels), Valkenburg (Geschiedenis), Risselada (Muziek), Broersma jr. (Economie, brrr!). Prachtige tijd. Moet nog vaak terugdenken aan de danslessen, die werden gegeven door een theologiestudent (en daarom mocht het!). De klassenavonden waren ook altijd heel spannend.

  2e Christelijke HBS, 1962

  Verzamelen bij de Centrawinkel aan de Coendersweg en keurig, hand in hand, in de rij lopen naar de kleuterschool aan de Helperweststraat, onder leiding van "juf" Broekhuizen, de schoolassistente.

  Verzamelen bij de Centrawinkel aan de Coendersweg en keurig, hand in hand, in de rij lopen naar de kleuterschool aan de Helperweststraat, onder leiding van "juf" Broekhuizen, de schoolassistente. Mijn eerste "vriendinnetje": Grietje Antonides

  Kleuterschool de Anemoon, 1953

  Leerkrachten die ik mij goed herinner waren Juf Keizer (klas 1), Juf Hoving, (klas 2 en 3), meneer Ekke Fuchten (dammen in schooltijd!!), meneer Gerrits (die zo prachtig kon voorlezen uit Snuf de Hond) en meneer Koebrugge (het hoofd van de school).

  Leerkrachten die ik mij goed herinner waren Juf Keizer (klas 1), Juf Hoving, (klas 2 en 3), meneer Ekke Fuchten (dammen in schooltijd!!), meneer Gerrits (die zo prachtig kon voorlezen uit Snuf de Hond) en meneer Koebrugge (het hoofd van de school). Vooral juf Hoving was vermaard om haar woede-uitbarstingen, en met een vervaarlijke kreet vloog er dan weer eens een bordenwisser door de klas! Vriendjes uit die tijd waren Piet Schoonveld en Henk Michel. Waar is trouwens de rest van deze klas gebleven????

  De Savornin Lohmanschool, 1956