Ontdek PLUS

Carry Haubrich

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carry Haubrich en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carry Haubrich heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  carhau62(at)gmail.

  carhau62(at)gmail.com. Nou, deze school was nou niet echt dat je zegt wow, wat een hoogstaand niveau. Meer om de rijke dochters bezig te houden?! Brigitte de Jong, waar zit je??

  Inter College Hostess oplei..., 1984

  carhau62(at)gmail.

  carhau62(at)gmail.com. Superspannend; voor 't eerst van huis en dan gelijk naar het buitenland. Ik vond het er heerlijk, veel geleerd, behalve frans. Didi, Robert, Servaes, Nicolien, Emily waar zijn jullie?

  Hosta Ecole Hoteliere, 1980

  ******************; Alleen het eerste (brug)klasjaar hier doorgebracht met levendige herinneringen aan eineloos veel fietsen, van 't ene gebouw naar 't andere, in de pauzes naar gym in de schuilenburgh.

  ******************; Alleen het eerste (brug)klasjaar hier doorgebracht met levendige herinneringen aan eineloos veel fietsen, van 't ene gebouw naar 't andere, in de pauzes naar gym in de schuilenburgh. Een inzamelingsactie waarbij Boersma zyn halve baard kwytraakte en tegen betaling de rest. Van Rhenen voor nederlands met haar maffe sigarettenpypje en telgang. Friet halen in de pauze. Waar zyn Mignon, Erik, Ineke en Tineke en de rest? Vanaf de 2de klas naar Brabant, Mgr. Frenckencollege in Oosterhout.

  Meerwegen College vestiging..., 1974