Ontdek PLUS

Carry Ann Tjong Ayong

Kent 21 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carry Ann Tjong Ayong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carry Ann Tjong Ayong heeft 12 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat van 1960 - 1966 op de faculteit letteren waar ik Spaans studeerde samen met Elly van den Berg, Ireen Averink, Leontien , Annelies Kruit, Eerst bij prof.

  ik zat van 1960 - 1966 op de faculteit letteren waar ik Spaans studeerde samen met Elly van den Berg, Ireen Averink, Leontien , Annelies Kruit, Eerst bij prof. G.J. Geers, die mij een beurs voor Madrid bezorgde en na zijn overlijden bij prof. H.T. Oostendorp. Ik was M.O. studente, de enige in die tijd. Moest toen twee jaar Latijn inhalen bij de heer Wij zaten in het Instituut voor romaanse talen aan de Kijk in 't Jatstraat, samen met de studenten Frans. Mijn schoolvriendin, later schoonzus Cathrien Vinkes studeerde hier ook. Met hen ben ik op excursie naar Parijs geweest.

  RUG Faculteit Letteren, 1960

  leuke EBG school met als hoofd Hr Leeuwin opgevolgd door Hr Tjin A Sie.

  leuke EBG school met als hoofd Hr Leeuwin opgevolgd door Hr Tjin A Sie. 5e en 6e klas bij Juffrouw Monkau.Een lieve juf die ons Engelse liedjes leerde "Mabel my child", "Mary had a little lamb" Als ik laat was voor de morgenzegen kroop ik met mijn zus onder de kerk door en werd dan ontdekt vanwege het spinnenrag in mijn haar!! klasgenoten: Mildred Lie Kwie (mijn vriendin), Martha Louz, Ine en Orsine Truideman, Annie Seedorff, Armand Kraag, Robby Buth, Wesley Hellstone, Max Man A Hing,Maarten Klaasesz,Robby Lemmer, Artie Brunings, Cecilia Kartaram, Rita Hardjo, Carla Seinpaal en nog veel meer... Ik ben een keer op een roestige spijker gaan zitten en moest toen naar mijn vader in het St Vincentius voor een tetanus prik. Meneer Charles Gullith gaf bijbelse geschiedenis en kon mooi vertellen over Indonesie, /hij gaf Humbert Lot een pak slaag met een lineaal en die had een steenpuist die openbarstte..!! Humbert viel flauw en mijn zus Nell moest thuis een broek voor hem gaan halen.

  Stahelinschool, 1950

  Ik zat 1 jaar op deze school,(klas 3) voordat wij weer naar Suriname terug gingen, met mijn zus Nell en broers Fritz en Wim.

  Ik zat 1 jaar op deze school,(klas 3) voordat wij weer naar Suriname terug gingen, met mijn zus Nell en broers Fritz en Wim. Ik zat in de klas bij meneer Joosse. Mijn school vriendin was Fieke Worrell en Lucy.... In die klas zat ook Aadje... die bij ons in kinderhuis Zonnestraal, Jan Steenlaan 23 woonde. hij was bevriend met Hans van Vuure, die ook in die klas zat We hadden een paar jaar in Groningen gewoond waar ik op de Coendersschool zat

  Julianaschool, 1949