Caroline van der Hoeven

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Caroline van der Hoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Caroline van der Hoeven heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik denk met plezier terug aan mijn lagere schoolperiode.

  Ik denk met plezier terug aan mijn lagere schoolperiode. De gymlessen van meester Giesler herinner ik mij nog goed. Hij had een fietsje met één wiel waar wij in de pauzes mee op het schoolplein mochten fietsen en af en toe in het weekend mocht je die zelfs mee naar huis nemen. Ook de creatieve lessen van de heer en mevrouw Oosterhof zijn mij altijd bijgebleven. Wij hadden een heel hecht vriendengroepje in die tijd met Marianne Worm, Trudy Perié, Alie Jetses, Sieto Mellema, Jack Vogelaar en Randall Lawson. Natuurlijk herinner ik mij nog het oefenen van de wandeltochten en de wedstrijden die wij voor de school liepen, getraind door mijn ouders. En natuurlijk als afsluiter de muscial "Het koffertje van Van Dalen".

  Hervormde school Geuzenveld, 1968

  Veel kan ik mij er niet meer van herinneren.

  Veel kan ik mij er niet meer van herinneren. Een houten gebouw met een groot speelplein en een zandbak. Ook nog dat ik samen met mijn zus Ineke op de foto ging bij het keukentje in de klas. Er kwam een kinderboerderij naast de school en later is de school afgebrand.

  Kleuterschool de Narcis, 1966

  Veel plezier gehad tijdens mijn schooljaren op Pascal, en natuurlijk niet te vergeten de reizen naar Parijs en Berlijn.

  Veel plezier gehad tijdens mijn schooljaren op Pascal, en natuurlijk niet te vergeten de reizen naar Parijs en Berlijn. Erg leuk om oud klasgenoten weer te zien en te spreken op de reunie van Pascal in sept. 2002. Terug in het oude schoolgebouw komen de herinneringen vanzelf weer boven!!

  Christelijke scholengemeens..., 1974