Ontdek PLUS

Carolina Theodora Dol

Kent 26 personen

Getrouwd
Woont in Middelburg

  Bekijk het volledige profiel van Carolina Theodora Dol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carolina Theodora Dol heeft 107 klassenfoto's en kent 26 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke en fijne herinneringen aan de klassieke ballettijd en ik kreeg les in het wijkgebouwtje het Trefpunt aan de Nassaulaan.

  Leuke en fijne herinneringen aan de klassieke ballettijd en ik kreeg les in het wijkgebouwtje het Trefpunt aan de Nassaulaan. vooral toen ik les kreeg om op Spitzen/Pointes te kunnen gaan dansen jammer genoeg dat juist toen ik het heel bijna een beetje kon gaan dansen erop toen stopte de balletschool er mee op met het bestaan. Volgens mij was er geen balletschool hier in Middelburg waar ik verder kon gaan met ballet en toen moest ik er helaas mee stoppen juist ook toen ik bijna een spagaat kon

  Balletschool Les Papillons, 1984

  Het was een fijne balletschool waar ik de eerste beginselen van klassiek ballet heb geleerd.

  Het was een fijne balletschool waar ik de eerste beginselen van klassiek ballet heb geleerd. Ik kan me nog goed herinneren dat we dansjes gingen instuderen voor de uitvoering in de stadsschouwburg in 1978 Ik heb toen aan 1 dans meegedaan de Chinese Dans en omdat ik wat langer was dan de andere meisjes voelde ik me de chinese leidster hahaha. Willen jullie als jullie nog foto's hebben van de uitvoering dan die foto's plaatsen hier op Schoolbank a.u.b.

  Balletschool Arabesque, 1976

  Het was een fijne knusse school die op het schoolterrein van de Immanuelschool stond, de juf was juf Pinas.

  Het was een fijne knusse school die op het schoolterrein van de Immanuelschool stond, de juf was juf Pinas

  Peuter / Kleuterschool Jachin, 1968