Ontdek PLUS

Carole Bakker

Kent 10 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Gelderland

  Bekijk het volledige profiel van Carole Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carole Bakker heeft 1 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fantastische tijd gehad!!! Dat maakte alles na dat jaartje Leiden weer goed.

  Fantastische tijd gehad!!! Dat maakte alles na dat jaartje Leiden weer goed. In dat jaar heb ik onwijs veel gefeest en vele leuke mensen leren kennen. Mijn klas bestond uit alleen maar meiden en hoewel dat soms ook wel wat gedoe opleverde, was het top!!! De meeste namen zijn me helaas ontschoten, maar Esthertje vergeet ik nooit meer!

  Schoevers opleidingen, 1994

  Wat een drama! Ik moest en ik zou rechten gaan studeren in Leiden en ging op mijn negentiende wonen in een studentenhuis.

  Wat een drama! Ik moest en ik zou rechten gaan studeren in Leiden en ging op mijn negentiende wonen in een studentenhuis. Ik vond het verschrikkelijk om zo ver (..) van huis te zijn en miste mijn vriendjes en vriendinnetjes. De studie vond ik veel te plastisch en na een jaar heb ik het toch maar opgegeven. Ik heb wel nog goede herinneringen aan Claudia en Iggy! Jammer dat we elkaar uit het oog zijn verloren, met name Iggy denk ik regelmatig aan terug!

  Universiteit Leiden, 1993

  Hoewel ik achteraf waarschijnlijk niet voor deze opleiding gekozen zou hebben, heb ik vier GE-WEL-DI-GE jaren achter de rug.

  Hoewel ik achteraf waarschijnlijk niet voor deze opleiding gekozen zou hebben, heb ik vier GE-WEL-DI-GE jaren achter de rug. De vele reisjes, uitjes en leuke bijbaantjes maakten het leuk, maar wat echt super is, is dat ik een aantal warme vriendschappen heb overgehouden uit die tijd. Esmeralda, Natasja, Fre, Ingrid, Shukkwan en Theo zijn me heel dierbaar geworden. Ondanks alle jaren en vele kilometers die we uit elkaar waren, zijn we nog altijd hele dikke maatjes! Ik denk nog met regelmaat terug aan mijn tijd in Breda en krijg dan altijd een hele dikke glimlach!!!

  Nationale Hogeschool voor T..., 1995