Ontdek PLUS

Carmen Pijpers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carmen Pijpers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carmen Pijpers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat ik teveel gefeest had op mijn vorige school, ben ik hier terecht gekomen (locatie Capelle).

  Omdat ik teveel gefeest had op mijn vorige school, ben ik hier terecht gekomen (locatie Capelle). Ideaal systeem hier. Alleen de vakken volgen die je nodig hebt en verder nix. Ik werkte toen al, dus ging ik het eerste jaar 3 avonden in de week braaf naar school. Het jaar daarop hoefde ik gelukkig nog maar één vak te doen dus dat was een eitje vergeleken met het eerste jaar. Deze school heeft er trouwens wel voor gezorgd dat ik een eindexamenlijst heb met hele goede cijfers.....

  Mercurius College, 1988

  Van de leraren weet ik me weinig meer te herinneren, behalve juffrouw Stadhouders uit de eerste klas herinner ik me nog goed.

  Van de leraren weet ik me weinig meer te herinneren, behalve juffrouw Stadhouders uit de eerste klas herinner ik me nog goed. Ik weet nog dat we met de hele klas naar het stadhuis mochten komen toen zij ging trouwen. Ik heb maar tot halverwege de derde klas op deze school gezeten, toen zijn we verhuisd naar Capelle a/d IJssel. Als we niet verhuisd waren zou ik in 1981 van school gekomen zijn. Ook al zijn de herinneringen vervaagd, een aantal namen kan ik nog wel spuien. Coby de W. Irene van D., Irene S. Regina K., Celine K en Martine van de V. Ben zo benieuwd wat er van iedereen geworden is. Ik ben ook ingelogd op de andere 's Gravenwegschool, verwarrend hoor.

  Christelijke School, 1975

  Van de leraren weet ik me weinig meer te herinneren, behalve juffrouw Stadhouders uit de eerste klas herinner ik me nog goed.

  Van de leraren weet ik me weinig meer te herinneren, behalve juffrouw Stadhouders uit de eerste klas herinner ik me nog goed. Ik weet nog dat we met de hele klas naar het stadhuis mochten komen toen zij ging trouwen. Ik heb maar tot halverwege de derde klas op deze school gezeten, toen zijn we verhuisd naar Capelle a/d IJssel. Als we niet verhuisd waren zou ik in 1981 van school gekomen zijn. Ook al zijn de herinneringen vervaagd, een aantal namen kan ik nog wel spuien. Coby de W. Irene van D., Irene S. Regina K., Celine K en uiteraard Martine van de V. die ook al op deze pagina staat. Ben zo benieuwd wat er van iedereen geworden is. Wat ik heel erg jammer vind is dat ik helemaal geen foto's heb uit deze tijd, als iemand die wel heeft houd ik me aanbevolen!

  's-Gravenwegschool, 1975