Ontdek PLUS

carla versnel

Kent 2 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carla versnel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  carla versnel heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat eerst in de smurfen beneden en dat is toen verhuisd naar boven en werd het de kameleon ik kan me nog herinneren ruud,jorita,erna,zij waren de leiding verder kan ik me nog wat meiden en jongens herinneren nl.

  ik zat eerst in de smurfen beneden en dat is toen verhuisd naar boven en werd het de kameleon ik kan me nog herinneren ruud,jorita,erna,zij waren de leiding verder kan ik me nog wat meiden en jongens herinneren nl. annemarie uit gorinchem, mandy uit almere-haven, ronny uit de buurt van utrecht, xander uit capelle en verder blijft het moeilijk om de namen boven te halen ja en natuurlijk cindy en richard boshoven. en wat ik ook nog kan herinneren is dat ik smoor verliefd was op Niels in welke groep of hij zat wet ik niet meer

  BJ internaat VALENTIJN, 1984

  dat ik een hele fijne tijd heb gehad daar op school ook al kwam ik niet uit nunspeet alleen het eerste jaar heb ik het moeilijk gehad Op 10-**-1999 ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde Gert en we hebben nu 2 dochters Dyonne & Danique de namen die ik

  dat ik een hele fijne tijd heb gehad daar op school ook al kwam ik niet uit nunspeet alleen het eerste jaar heb ik het moeilijk gehad Op 10-**-1999 ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde Gert en we hebben nu 2 dochters Dyonne & Danique de namen die ik me nog herinner zijn miranda vlieger (leuk dat je je ook hebt aangemeld) jolanda eisenberger, henriette ten brink, marianne mulder, anita van de put, alice scholte, er zullen er nog veel zijn die ik vergeten ben Hoe gaat het met jullie meiden?

  de eekhof, 1985