Ontdek PLUS

Carla Verrips

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla Verrips en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla Verrips heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als 6 jarige hier gekomen.

  Als 6 jarige hier gekomen. Later, na de 4de klas, moesten wij verkassen naar de Jacobusschool. Ik herinner me: Ineke Ruijsch, Trix Bonhof, Trees Ipendam, Sientje Pennikhof, Arda te Roller, Ineke Wesseldijk. En als juffrouw: juffrouw Hoffies.

  Andreasschool, 1954

  Ik zat hier in de 5de en 6de klas.

  Ik zat hier in de 5de en 6de klas. Ik heb heel goeie herinneringen aan het spelen op het speelplein. Voordien zat ik op de Andreasschool. Ik herinner me juffrouw de Smit, meneer Augustinus, en meneer Beemer. En als medeleerlingen: Nelleke Wien, Ankie Buijs, Carla de Booijs, Simone Koster en Hans van Dam. o.a. In 1960 ging ik naar het Nijmeegs Lyceum.

  Jacobusschool, 1958

  Deze school heette voorheen: Nijmeegs Lyceum.

  Deze school heette voorheen: Nijmeegs Lyceum. Ik zat eerst 2 jaar in een noodgebouw. Ik herinner me dat onze toenmalige rector overleed. Wij gingen allemaal mee naar het kerkhof. In de nieuwbouw ging ik naar de gymnasiumafdeling. Daar hadden we voor latijn en grieks: mevrouw Wilhelm, voor ned. dhr Heijnen, voor eng. dhr. Moens, voor fr dhr. Graatsma, voor wi dhr Heusinkveld, voor duits dhr Schuitema. Wij hadden een kleine klas, zeker vanaf de 5de. Daarin zaten: Agnes de Cocq, Gerda Jansen, Nelleke Altena, Freerk Sleeboom, Maarten van der Linden. Na het halen van mijn diploma ging ik psychologie studeren in Utrecht.

  nijmeegse scholen gemeenschap, 1961