Ontdek PLUS

Carla van Reijsen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carla van Reijsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla van Reijsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in brugklas b3.

  Ik zat in brugklas b3. Nederlands van dhr Woudstra, Geschiedenis van dhr Gouwie,daarna de havo.Uit die periode ken ik Annemarie Brasem,met wie ik nog steeds kontakt heb, Jacquline Walle,Fred Toonen die zonder erveel voor te doen de hoogste cijfers haalde.Ene Angela dacht ik die bij de Jezus People zat.Frans van dhr Weeke, dhr Vasbinder.Wiskunde van dhr Stempels die alles zo eenvoudig uit kon leggen,natuurkunde van dhr Monnier en daarna van iemand anders,weet ik geen naam van.Scheikunde van dhr Schmale.

  Dalton Den Haag Geb. Han St..., 1969

  Het hoofd van de school was Juffrouw Metaal die speciale schoenen/laarsjes van leer droeg en moeilijk liep, maar een schat van een mens was.

  Het hoofd van de school was Juffrouw Metaal die speciale schoenen/laarsjes van leer droeg en moeilijk liep, maar een schat van een mens was.Ontzettend leuke tijd gehad met inderdaad veel jonge dieren poesjes, kuikentjes. De bekende zandbak buiten, het schoolplein waar we speelden met autobanden en andere "voertuigen", deze stonden geparkeerd onder het afdak. De achterkant van dit afdak grensde aan onze achtertuin, de Zuigerstraat (hier ben ik geboren op nr 13 en heb hier tot 1968 gewoond).

  Het Eibernest, 1958

  Kan me weinig namen van deze school herinneren, wel dat we een onder en een boven school hadden.

  Kan me weinig namen van deze school herinneren, wel dat we een onder en een boven school hadden. In de eerste klas had ik les van een juffrouw waar ik de naam niet meer van ken.Het interieur was met houten schoolbanken een potkachel. De naam van meester van Loon komt me wel bekend voor hij was het hoofd van de onderschool en ik dacht dat een heel strenge meester van indische afkomst, naam niet meer bekend hoofd van de bovenschool was.Namen van medeleerlingen kan ik me niet meer herinneren.

  van Oldenbarneveldtschool, 1960