Ontdek PLUS

Carla ten Brink

Kent 12 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Nijmegen

  Bekijk het volledige profiel van Carla ten Brink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carla ten Brink heeft 1 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb nog een poosje bij mijn tante Thea in de klas gezeten: juffrouw Jorna voor de andere kinderen.

  Ik heb nog een poosje bij mijn tante Thea in de klas gezeten: juffrouw Jorna voor de andere kinderen. Verder zat ik bij juffrouw Thuis en ik herinner mij ook nog de dames Werlingshoff en juffrouw Opmeer. Toen mijn zusje geboren werd mocht ik boven op de tafel van de juffrouw staan en werd ik toegezongen door de andere kinderen.

  Sint Imelda Kleuterschool, 1953

  De school midden in de Jordaan, het koffiehuis op de Elandsgracht, waar we ansichtkaarten van grachtenpanden natekenden als we de opdracht hadden gekregen zo'n pand te zoeken en dat ter plekke na te tekenen.

  De school midden in de Jordaan, het koffiehuis op de Elandsgracht, waar we ansichtkaarten van grachtenpanden natekenden als we de opdracht hadden gekregen zo'n pand te zoeken en dat ter plekke na te tekenen. De tekenleraar was tevergeefs naar ons op zoek geweest. Hij had ons met raad en daad willen bijstaan, de sukkel had niets door. En toen dat laatste jaar toen er jongens in de klas kwamen. Twee stuks maar liefst! En dat op een nonnenschool.

  De Voorzienigheid, 1966

  Ik herinner mij juffrouw Negenborn en juffrouw Bruseker, die "big" genoemd werd.

  Ik herinner mij juffrouw Negenborn en juffrouw Bruseker, die "big" genoemd werd. Zat in de zesde klas bij juffrouw van Roermund. Als je van haar strafwerk kreeg moest je tien keer een "oefening van berouw" opschrijven. Ook herinner ik mij de rode streep op het schoolplein, waar je niet overheen mocht, omdat aan de andere kant van die streep de jongens van de jongensschool speelden.

  St. Maria Meisjesschool, 1955