Ontdek PLUS

Carin Stevens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carin Stevens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carin Stevens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het zingen in de hal met de muziekles van dhr.

  Het zingen in de hal met de muziekles van dhr. Smit. Wat konden we daar galmen. Ook het koffie drinken met een heel stel in de stad wanneer er een les uitviel of we de diales van Cuma hadden en het niet onze beurt was om er heen te gaan. (een zgn. 'verlofschema'was er)

  P.A. Groen van Prinsterer (..., 1978

  De 1e klas bij juf.

  De 1e klas bij juf. Werner, 2e juf. Hoogelugt, 3e dhr. Besselink (op de Dijkstraat), 4e dhr. Wolters (ook op de Dijkstraat), 5e dhr. Evers en 6e dhr.Gruwel (waar mijn vader vroeger ook bij had gezeten). Bij Gruwel kregen we veel huiswerk mee naar huis en zaten we in groepjes met dierennamen. Bij Evers hadden we muziekles onder begeleiding van een mandoline of met kleppers. In de Dijkstraat viel de verwarming wel eens uit, midden in de winter, en zaten we met jassen aan in de klas. In de 6e klas hadden we zo nu en dan juf. Rots, die enorm mooie verhalen uit haar hoofd kon vertellen. De hele klas hing dan aan haar lippen.

  Sint Joris, 1966