Ontdek PLUS

Carin Kuipers

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carin Kuipers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carin Kuipers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad, ieder jaar met de hakken over de sloot over :-)) Iedere donderdag tijdens het tussenuur even over de markt struinen en stroopwafelsnippers kopen.

  Leuke tijd gehad, ieder jaar met de hakken over de sloot over :-)) Iedere donderdag tijdens het tussenuur even over de markt struinen en stroopwafelsnippers kopen. Leraren die mij het meest zijn bijgebleven zijn dhr.Vischnudatt(biologie), mw.de Jong (frans),dhr.Erkelens (engels), Lambiek (haha werd altijd in de maling genomen, weet het vak niet meer...), dhr.Ravensteijn (geschiedenis, altijd en eeuwig met een sjekkie), de concierge dhr.van der Net en de secretaresse Jolanda Lommers (zijn er nog absenten???) Het grootste trauma ;-) heb ik overgehouden aan van der Sluis (aardrijkskunde, met een gezicht vol kraters) met z'n eeuwig irritante vraag : "doet dat roesten zeer op je hoofd?" GRRRR...... Enne...Jane Baas...ja misschien wel weer tijd voor een reunie!

  Mavo De Keerkring, 1978