Ontdek PLUS

brigitte koster

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van brigitte koster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  brigitte koster heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam in de 2de klas op deze school bij Meester Zoer.

  Kwam in de 2de klas op deze school bij Meester Zoer. Later bij meester Wijenberg. de 5de klas bij meester de Vries. De klas heeft ook nog eens meegedaan aan een zangwedstrijd in de Tamboer en daar gewonnen, dit is op de radio uitgezonden bij de RONO. Het liedje was Dank U .De bijnaam (varkenstaartje) had ik te danken aan het feit dat mijn vader veehandelaar was. 1991 een hele geslaagde reünie gehad. Alle snotapen waar ik in mijn jeugd dagelijks ruzie mee had weer ontmoet. Vreselijk gelachen. Nog eens???

  Gereformeerde school, 1967

  Toen ik op deze school zat stond hij nog aan de Sportlaan.

  Toen ik op deze school zat stond hij nog aan de Sportlaan. Ik heb er maar 1 jaar op gezeten.Heb nog wel de klassefoto bewaard.

  JOCO (Johannes College), 1972

  Ik heb hier maar een paar jaar gezeten.

  Ik heb hier maar een paar jaar gezeten. Ik weet nog van een houten bijgebouwtje als kleuterschool en daarna naar de eerste klas bij juf Veldhuis-Kroezen. Ik herinner mij ook nog de vele zwaluwnesten onder de dakgoot. Helaas de reunie gemist.

  Het Bergje, 1965