Branca Chartaal

Kent 8 personen

Samenwonend , 2 kinderen
Woont in Almere

  Bekijk het volledige profiel van Branca Chartaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Branca Chartaal heeft 10 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen de eerste klas op deze school gedaan, daarna zijn we verhuisd naar A,dam Zuid.

  Alleen de eerste klas op deze school gedaan, daarna zijn we verhuisd naar A,dam Zuid. Heb mijn oude buurtje altijd gemist. Van school weet ik niet veel meer behave dat mijn broertje niet bij mij in de klas mocht zitten omdat wij tweelingen waren. Ervaar dat nog steeds als iets vreselijks. Mocht er iemand zijn die toevallig een klassenfoto heeft, zou ik die heel graag willen zien. Op mijn profiel staat mijn foto van de Boekmanschool toen ik in de eerste klas zat. Volgens mij zat ik bij Linda Schram in de klas. Zij was de dochter van Sjaak Schram, destijds bekend van tv.

  Dr. E. Boekmanschool, 1966

  Vanaf de eerste tot zesde klas op deze school geweest.

  Vanaf de eerste tot zesde klas op deze school geweest. Ik heb niet veel leuke herrinneringen aan deze school, echt slechte ook niet. Mijn tijd op deze school heeft niet veel indruk achtergelaten. Schoolliefde: Teuntje Bonneveld Liefste juf: juf Henra. Meester Schol (streng) In de eerste klas had ik juffrouw Godron. Vriendin: Niny Spalling. Laila die altijd gepest werd.

  boumanschool, 1967

  Als ik zo terugdenk heb ik best een leuke tijd op deze school gehad.

  Als ik zo terugdenk heb ik best een leuke tijd op deze school gehad. De directrice was minder, maar goed als je niets uithaalde had je er weinig mee te maken. De adjunkt directrice was veel aardiger en meselijker. We hadden hele stoere gymleraar met een gele sportwagen. Helaas ik was te jong.

  2e Amsterdamse Christelijke..., 1972