Bettina van de Vin

Kent 1 personen

Gescheiden , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bettina van de Vin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bettina van de Vin heeft 4 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb jammer genoeg niet veel herrineringen.

  ik heb jammer genoeg niet veel herrineringen....en namen ben ik ook vergeten,alleen die ik me herriner is toosje wullems,....met haar bleef ik ook altijd de middag over op school!!Later ben ik naar de wilhelmus op hushoven gegaan,ik ben helaas alle klassefoto's verloren in een brand,zou leuk zijn al er iemand is die ze nog heeft!!!Ik woon op dit moment in Engeland,waar ik op dit moment studeer op Solent Universsity....!

  Odaschool Boshoven Weert, 1966