Ontdek PLUS

Bert van Broekhoven

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert van Broekhoven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert van Broekhoven heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat 2 jaar op deze noodschool.

  Ik zat 2 jaar op deze noodschool. Van daaruit samen met mijn Broer Jan en zus Elly rond 1964 verhuisd naar de Jeanna D'Arc-school in de Le Bourgetstraat. Een nieuwe school naast de Johannes Vianny-school. Ik heb 1 klassefoto kunnen vinden.

  wandelbos 1960-1970, 1964

  De naam van de school was destijds het Dr Struyken instituut.

  De naam van de school was destijds het Dr Struyken instituut. In 2 jaar heb ik daar de HBO-opleiding klinische chemie gedaan. Het 2e jaar in een klas als enige jongen met 13 meisjes. De school had 3 lokaties. 2 verspreid in Breda en de nieuwbouw-lokatie in Etten-Leur langs het spoor. In Breda moesten we vaak tussen de lessen nog snel even naar de andere lokatie. (afstand ongeveer 3 km) Dat was niet altijd even handig. Ik reed in die tijd dagelijks met een 3-tal dames in een oude citroen van Tilburg naar Breda en Etten-Leur.

  Hogeschool west Brabant lab..., 1976

  Op deze school heb ik van 1974-1976 in de klassen 4Hd en 5Hd gezeten.

  Op deze school heb ik van 1974-1976 in de klassen 4Hd en 5Hd gezeten. Ik herinnner me nog dat er een tweeling in onze klas zat Ria en ?? In een natte winter zijn we met school de boeren gaan helpen om de aardappelen van het land te krijgen.

  Pauluslyceum, 1974